Lautanen 25x25cm, 5kpl palmunlehti

Neliönmuotoiset 25x25cm palmunlehdistä valmistetut ruokalautaset ovat ekologinen valinta kattaukseen. Jokainen kappale on uniikki, riippuen siinä käytettyjen palmunlehtien luonnollisista värisävyistä. Lautaset ovat täydellinen valinta grillatuille ruuille tai kesäiseen buffet-pöytään. Reilun kokoiset lautaset toimivat myös tarjoiluastioina. Palmunlehti astia on tiskarin unelma: käytön jälkeen astia voidaan kompostoida.

EcoSouLife palmunlehtituotteet on valmistettu luonnollisesti tippuneista intialaisista Areca-palmun lehdistä. Lehdet pestään, kuivataan ja lämpökäsitellään haluttuun muotoon. Ennen pakkaamista EcoSouLife-palmutuotteet käsitellään UV-valolla, mikä varmistaa korkealuokkaisen hygienian.

6,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Ekologisia palmunlehti astioita ei pinnoiteta tai käsitellä millään aineella, minkä ansiosta nämä upean näköiset ja kestävät tuotteet biohajoavat 13 viikossa. Itse metsiin ei kajota palmunlehtien keräys- tai valmistusprosessin aikana. Kylän asukkaat keräävät lehtiä ja koska pudonneet lehdet tarjoavat heille elinkeinon, he myös suojelevat metsiään. Siksi näiden tuotteiden käyttäminen suojelee sekä kylän asukkaiden elintapaa että ympäristöä.

EcoSouLife palmunlehtilautanen koko 25x25cm | pakkauksessa 5kpl
- Biohajoaa 90-180 päivässä (toteutuvat ajat riippuvat vallitsevista olosuhteista)
- Kestää uunissa 180 C-asteessa jopa 45 minuuttia.
- Jäähtyy nopeasti, mikä tekee näistä hyviä tuotteita tarjoiluun.
- Kestää säilytystä jääkaapissa ja pakastimessa.
- Jokainen tuote on luonnontuote ja siksi yksilöllinen.
- Kompostoitava
- Kestää mikroaaltouunia 2 minuuttia
- UV-käsitelty

PH12-024NT

Tilausviitteet

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Saatat pitää myös

astiat

Tarjoiluvati suuri ovaali 56x30cm, 3kpl palmunlehti

13,90 €
astiat

Lautanen pyöreä 25cm, 12kpl palmunlehti

12,90 €