Yrityslahjat ja muistamiset

Yrityslahjat ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia. Lahja kertoo antajastaan - sillä teet vaikutuksen asiakkaaseen tai yhteistyökumppaniisi. Anna siis lahjaksi aikaa kestävää designia, jota arvostetaan vuodesta toiseen ja jolle annetaan mielellään näkyvä paikka yhteistyökumppanisi tiloissa. Designtuotteen tuoma arvo yrityslahjassa on kiistaton - harkittu tuote ja siihen kuuluva pakkaus antaa lahjan saajalle elämyksen. Otathan meihin yhteyttä, niin ideoimme tarpeisiinne sopivat lahjat ja paketoimme ne kauniisti yrityksesi visuaalista ilmettä tukevaan lahjapakkaukseen.

Ihanat lahjat kauniisti paketoituna

Autamme sinua löytämään parhaat lahjat. Sisustus Ilosta löydät mielenkiintoisia, innovatiivisia ja aikaa kestäviä lahjoja. Valikoimme tuotteet kestävän kehityksen periaattein ja vältämme turhaa koristelua. Kun sopiva lahja on löytynyt, paketoimme sen veloituksetta kauniiseen lahjapakkaukseen.

Lahjakortit

Lahjan saaja voi valita itselleen juuri sen tuotteen, josta on aina haaveillut tai jota tarvitsee. Lahjakortti on oivallinen idea myös yrityslahjaksi tai yrityksen henkilökunnalle. Myymälässä asioidessasi voit itse määritellä lahjakortin arvon. Voit ostaa lahjakortin myös verkkokaupastamme . Postitamme kortin sinulle tai puolestasi lahjan saajalle.