Slow Coffee kahvinkeitin

Eva Solon Slow Coffee -kahvinkeitin sopii täydellisesti kiireettömään sunnuntaiaamun kahvihetkeen. Kahvinkeitin on tyylikäs ja yksinkertainen: Lasikannun päällä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvisuodatin, joka nostetaan pois kannun päältä kahvin valmistuttua ja tilalle vaihdetaan kaunis korkki.

Terässuodatin suodattaa kahvin hitaasti ja päästää läpi 90% enemmän eteerisiä öljyjä kuin paperisuodatin. Slow coffee -menetelmällä valmistettu kahvi on paljon aromikkaampaa kuin tavallinen kahvi.

69,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Slow Coffee -menetelmää kutsutaan myös Pour Over -menetelmäksi, koska siinä kuuma vesi kaadetaan hitaasti suodattimeen. Kahvin valmistukseen voi käyttää erilaisia jauhettuja kahvilaatuja makunsa mukaan. Yhteen litraan valmista kahvia käytetään n. 45-60 g jauhettua kahvia.

Kannu on valmistettu lämpöä kestävästä borosilikaattilasista ja siihen voi kaataa kiehuvaa vettä, mutta kahva pysyy kuitenkin viileänä. Lasi kestää lämpötiloja -70°C - +530°C. Terässuodattimen reuna pysyy myös viileänä ja suodatin on helppo nostaa pois kahvin valmistuttua. Lasikannu ja terässuodatin ovat konepesunkestäviä. Korkin voi pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Materiaalit: lasi, ruostumaton teräs, korkki.

Korkeus: 240 mm
Leveys: 210 mm
Tilavuus: 1 l

502710

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Saatat pitää myös

eva solo

Termoskannu 1l, matt black

64,00 €
eva solo

Nordic Kitchen termoskannu 1l teräs

139,90 €
eva solo

Nordic Kitchen termoskannu 1l, matta musta

99,90 €