Classic-sarjan syvä torvivuoka soveltuu perinteisen kuivakakun leivontaan. Vuoka voidaan laittaa niin uuniin kuin pakkaseen, lämpötiloja se kestää -60°C:sta +260°C:een. Leipominen Lékué-vuoalla on paitsi turvallista, myös helppoa sillä sitä ei tarvitse erikseen voidella tai korppujauhottaa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (poikkeukset ensimmäisellä kerralla käytettäessä, rasvatonta taikinaa leivottaessa ja koneellisen astiapesun jälkeen).
Tutustu myös
-
Kartell Wall Clothes Hook -klassikko naulakko jo vuodesta 1972! Ihanaa, että arjen pienet välttämättömyydetkin voivat olla kauniita käytännöllisyydestä tinkimättä. Tukevaan naulakkoon ripustat helposti takit, laukut,…
33.00 € -
Kartell Wall Clothes Hook -klassikko naulakko jo vuodesta 1972! Ihanaa, että arjen pienet välttämättömyydetkin voivat olla kauniita käytännöllisyydestä tinkimättä. Tukevaan naulakkoon ripustat helposti takit, laukut,…
33.00 € -
Alessi Canale aterinteline on Patricia Urquiolan suunnittelema käytännöllinen uutuus. Canale sopii aterinten kuivaustelineeksi tiskipöydälle, koska telineessä on rei’itetty pohja. Teline on painava, tukeva ja pysyy…
70.00 € -
Classic-sarjan leipävuoka. Vuoan materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa, 100% platinasilikonia. Vuoka voidaan laittaa niin uuniin kuin pakkaseen, lämpötiloja se kestää -60°C:sta +260°C:een. Leipominen Lékué-vuoalla on paitsi…
21.50 €





